/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Săptămâna viitoare, locatarii celor zece apartamente distruse, de pe bd. Moscova, vor putea reveni acasă

17 decembrie 2018, ora 13:45

Săptămâna viitoare, locatarii celor zece apartamente din blocul de pe bulevardul Moscova, avariat în urma exploziei din luna octombrie, vor putea reveni acasă. Anunțul a fost făcut de primarul interimar Ruslan Codreanu, care a precizat că reparația din locuințe va fi finalizată până pe data de 29 decembrie 2018.

Potrivit lui Codreanu, cinci dintre apartamente au fost distruse în totalitate, iar în altele cinci au fost necesare lucrări de reparație. Costul lucrărilor de reparație a acestor apartamente este de circa un milion de lei.

De asemenea, potrivit primarului interimar, au mai fost afectat și alte patru apartamente de la etajul 16 al blocului de locuit, lucrări pentru care au fost alocate 170 de mii de lei.

În același timp, autoritățile municipale susțin că au fost fost efectuate lucrări de reparație și în locurile de uz comun, iar când vremea se va încălzi, va fi amenajat și teritoriul adiacent blocului de locuit.

Explozia a avut loc la începutul lunii octombrie a acestui an. În urma deflagrației, cinci persoane au murit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram