/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Un tânăr de 30 de ani, omorât în bătăi cu piatră, la Ialoveni. De comiterea crimei este suspectat amicul său de pahar

missing
17 decembrie 2018, ora 10:28

Un bărbat de 30 de ani, originar din satul Voinova, raionul Strășeni, a fost omorât în bătăi, zilele trecute, în satul Costești din Ialoveni. De comiterea omorului este suspectat amicul său de pahar. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore.

Astfel, potrivit Poliției, cadavrul bărbatului a fost găsit ieri, 16 decembrie, în jurul orei 15 de către un locuitor al satului, care a sunat la 112.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că bărbatul avea semne de moarte violentă.

Poliția a constatat că, sâmbătă, 15 decembrie, bărbatul se afla la un consătean în vârstă de 26 de ani , cu care au consumat băuturi alcoolice, după care între ei s-a iscat un conflict. Astfel, tinerii s-au luat la harță, iar suspectul i-a aplicat lovituri cu mâinile, picioarele și cu o piatră, pe toată suprafața corpului. Victima ar fi decedat în urma loviturilor puternice.

Oamenii legii au constatat că cei doi se cunoșteau anterior, ambii sunt consumatori de alcool și au antecedente penale.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală. Dacă suspectul va fi găsit vinovat de omor, acesta riscă pușcărie pe un termen de la 15 la 25 de ani.

Toate circumstanțele producerii omorului se cercetează de poliție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram