/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Un jurnalist moldovean și-a anunțat intenția de a candida pe circumscripții la viitoarele alegeri parlamentare

missing
17 decembrie 2018, ora 13:46

„Voi candida independent din partea diasporei pe circumscripția nr. 50. Va fi o luptă crâncenă. Oligarhia din R. Moldova nu va cădea singură, este nevoie astăzi de oameni curajoși, care să vorbească sus și tare, să critice actuala guvernare, să propage idei noi și să scoată R. Moldova din mocirla asta a sărăciei” a declarat Bobeică.

Jurnalistul a mai spus că candidează pentru că R. Moldova are nevoie de dreptate și o merită, iar diaspora poate aduce R. Moldova pe calea cea dreaptă, pe calea Uniunii Europene.

Și reprezentantul diasporei Republicii Moldova din Franța și membru al Partidului Unității Naționale, Dorin Dușciac, și-a anunțat intenția de a candida pe circumscripția Diaspora Europa de Vest la viitoarele alegeri parlamentare din februarie 2019. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de facebook.

Activistul civic Oleg Brega a anunțat printr-o înregistrare video că va candida la viitoarele alegeri parlamentare, însă nu a menționat pe ce circumscripție.

Alegerile parlamentare ordinare vor avea loc în Republica Moldova pe data de 24 februarie 2019.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram