/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

100.000 de dolari pentru un an fără smartphone. Oferta unei companii

18 decembrie 2018, ora 17:48

Fiecare candidat trebuie să indice, în limba engleză, ce va face în timpul liber timp de un an sau motivele pentru care renunţă la dispozitivele mobile. Explicaţiile vor fi publicate fie pe Instagram, fie pe Twitter.

Candidatul ales pentru acest concurs va trebui să semneze apoi un contract, care îl va obliga să utilizeze în locul unui telefon mobil de ultimă generaţie un telefon fabricat în 1996. Dacă fericitul ales cedează după şase luni, el va primi doar 10.000 de dolari în loc de 100.000 de dolari.

Totodată, candidatul nu are dreptul să folosească nici smartphone-uri, nici tablete, el va putea totuşi să utilizeze un PC, un laptop sau un dispozitiv cu comandă vocală.

Doar rezidenţii americani pot să participe la concurs şi ei trebuie să îşi expedieze textele de candidatură înainte de data de 8 ianuarie 2019.

Numele persoanei selectate va fi anunţată la data de 22 ianuarie prin intermediul unui mesaj publicat pe reţelele de socializare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram