/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/DOC/ Gardurile din Chișinău unde se va permite lipirea afișelor cu fețele zâmbitoare ale candidaților la viitoarele alegeri

18 decembrie 2018, ora 14:11

Autoritățile municipale din Chișinău au stabilit locurile din capitală și din suburbii unde va fi permisă lipirea afișajelor electorale, în perioada campaniei pentru viitoarele alegeri parlamentare, din luna februarie a anului viitor. 

O dispoziție în acest sens a fost emisă de primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu.

Astfel, preturile și primăriile din suburbii vor fi obligate să le ofere condiții egale concurenților electorali, ca să folosească aceste spații pentru a lipi publicitatea electorală.

Afișele electorale vor putea fi lipite fie pe panouri informative, fie pe pereți de protecție a unor construcții, pe garduri de beton sau în stații de așteptare a transportului public.

Iată locurile care au fost aprobate de autoritățile municipale:


Campania electorală pentru alegerile parlamentare de pe 24 februarie 2019, va începe cu 30 de zile înainte de ziua alegerilor. Înregistrarea candidaților în cursă va fi posibilă, începând cu săptămâna viitoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram