/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Sancțiuni UE și tancuri binecuvântate de preoți. Colaborator al Ambasadei Ruse, interzis în Moldova

Jose Mourniho ar putea încasa o sumă frumoasă de câteva zeci de milioane de dolari, după plecarea de la Manchester United

18 decembrie 2018, ora 16:26

Antrenorul Jose Mourinho ar putea încasa despăgubiri în sumă de câteva zeci de milioane de dolari, după plecarea de la clubul de fotbal Manchester United.

Potrivit businessmagazin.ro, Jose Mourinho avea contractul prelungit cu Manchester United până în anul 2020, astfel, acesta ar putea cere despăgubiri, pentru concedierea înainte de timp.

Deși clubul de fotbal nu a transmis oficial suma pe care ar trebui să i-o plătească lui Mourinho, o sursă apropiată administrației clubului, citată de presa americană, susține că despăgubirea va fi între 15 și 20 de milioane dolari.

Anunțul despre plecarea antrenorul portughez de la clubul Manchester United a fost făcut astăzi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram