/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Pavel Filip: „Voi participa și în campania electorală și voi fi și prim-ministru”

missing
18 decembrie 2018, ora 21:10

Premierul țării Pavel Filip spune că în fruntea Guvernului nu va fi un prim-ministru interimar, în perioada electorală. Acesta declară că, deși va candida pentru un fotoliu de deputat la viitoarele alegeri parlamentare, va rămâne să-și exercite funcția de șef al Cabinetului de Miniștri.

„Voi participa și în campania electorală și voi fi și prim-ministru”, a declarat Filip la emisiunea „Moldova în direct” de la postul TV Moldova 1, precizând că legea îi permite acest lucru.

Cu privire la circumscripția pe care va candida, Filip a spus că nu a fost luată deocamdată o decizie. Acesta spune că în presă se vorbește că va candida fie la Strășeni, fie la Chișinău, dar acestea sunt doar zvonuri, or, o hotărâre în acest sens urmează a fi luată abia în zilele următoare.

Menționăm că, înregistrarea candidaților electorali pentru alegerile parlamentare din februarie va începe săptămâna viitoare.

Vezi și:

Voronin: Mi-ar fi interesant să candidez pe aceeaşi circumscripţie electorală cu Filip

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram