/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Trei persoane au decedat în Serbia din cauza unui val de ger polar care a afectat regiunea balcanică

missing
18 decembrie 2018, ora 08:41

Potrivit televiziunii publice sârbe, trupul neînsufleţit al unui bărbat de 48 de ani a fost descoperit în zăpadă în zona unui sat din nordul Serbiei, iar un alt bărbat, în vârstă de 61 de ani, a fost găsit mort în oraşul Sid, aparent decesul acestuia fiind cauzat de tot frig.

Cea de-a treia victimă, o persoană fără adăpost, a fost descoperită decedată în incinta unei case abandonate din sud-vestul Serbiei, a anunţat luni televiziunea publică sârbă.

Mai multe sate din centrul Serbiei au rămas fără electricitate în urma ninsorilor abundente, iar şcolile din municipalităţile Konjic şi Jablanica din Bosnia-Herţegovina au fost închise timp de două zile, începând de luni.

Mai mulţi imigranţi au fost transportaţi la un spital din oraşul bosniac Bihac după ce s-au rătăcit duminică într-o zonă montană. Cel puţin doi dintre aceştia au suferit degerături severe.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram