/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Voronin: Mi-ar fi interesant să candidez pe aceeaşi circumscripţie electorală cu Filip

missing
18 decembrie 2018, ora 08:57

Cu toate acestea, Vladimir Voronin susţine că a luat o decizie personală că nu va candida pe nicio circumscripţie electorală pentru că nu acceptă această modalitate de alegeri. Liderul comunist a precizat că, totuşi, comuniştii vor avea candidaţi pe circumscripţii doar pentru a nu le oferi şansa Socialiştilor lui Igor Dodon să câştige uşor pe circumscripţii.

„La început eram gata să luăm decizia să nu participăm la alegeri pe uninominal. Pe urmă, ne-am consultat împreună cu membrii Comitetului Central că, în aşa fel, noi oferim acest spaţiu de pomană, fără luptă, socialiştilor. Cu ce ocazie?”, a afirmat Vladimir Voronin la „Adevărul Live”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram