/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Un nou trend printre cei care practică exerciții de relaxare: Yoga cu iezii

19 decembrie 2018, ora 13:53

Donna McCheyne, care este instructoare de yoga cu iezii de mai bine de doi ani, crede că farmecul acestei practici se datorează efectelor de relaxare pe care le au animalele asupra noastră. Ea spune că prin interacțiunea cu animalele, corpul nostru elimină mai puțin cortizol, hormonul stresului, ceea ce este foarte benefic organismului.

Foto: theguardian.com

Cu toate acestea, sunt și persoane mai puțin entuziasmate de noul trend. Sara Teiger practică yoga tradițională, de mai bine de 15 ani și crede că yoga cu iezii este doar un moft, scrie The Guardian.

„Poze cu un ied pe spate în timp ce faci yoga, au devenit foarte populare pe rețelele de socializare, și atâta tot, dar asta nu aduce valoare practicii yoga în nici un fel”, a adăugat ea.

Sara Teiger mai spune că este îngrijorată de felul în care iezii sunt folosiți pe post de distracție și că acest lucru nu ar fi corect.

Totuși, McCheyne insistă asupra faptului că iezii participă la exercițiile yoga de bună voie, „că nimeni nu îi ia și îi pune pe spatele lor, iezii sunt liberi să zburde în sala de exerciții și doar atunci când doresc, ei vin la tine, te miros și pot să-ți sară pe spate”.

Foto: people.com (Khloe Kardashian)

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram