/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO. VIDEO/ Clădirea renovată a președinției a fost sfințită. Slujba de sfințire în 14 fotografii și un clip video

missing
19 decembrie 2018, ora 17:07

Edificiul Președinției nu este doar una dintre cele mai frumoase clădiri din capitala noastră. Este un simbol al statalității noastre. Sper că toate generațiile viitoare vor respecta statalitatea și atributele Republicii Moldova și nu vor admite devastarea simbolurilor de stat”, a scris șeful statului.

Președinția, devastată în timpul protestelor din aprilie, a fost reconstruită de o companie din Turcia, selectată în urma unei licitații. Igor Dodon a spus că statul turc nu a cerut nimic în schimbul banilor pe care îi oferă pentru reparație, deși opoziția l-a acuzat că este o recompensă pentru expulzarea celor 7 cetățenilor turci. Lucrările au costat 7 milioane de euro.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram