/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Acces interzis în cartierul lui Ţuţu. Deputatul îşi construieşte casă la marginea Chişinăului

missing
20 decembrie 2018, ora 10:46

Casa lui Ţuţu, la fel ca şi celelalte imobile din regiune, este păzită de o agenţie de pază privată, iar drumul spre ea este interzis pentru cei care nu au proprietăţi în acel cartier. „Cei care vor să vină în ospeţie sună şi anunţă persoana la care vin, pentru a li se permite accesul”, ne-a anunţat unul din paznicii cartierului, modalitatea prin care poţi ajunge în vizită la viitoarea casă a deputatului sau la cele ale vecinilor săi.

Constantin Ţuţu, deputat în Parlamentul R. Moldova pe listele Partidului Democrat din Moldova (PDM) din noiembrie 2014, a cumpărat terenul cu o suprafaţă de 7,5 ari în luna iulie 2017. Imediat a început lucrările pentru construcţia unei case de locuit. Peste un an, în luna iunie 2018, imobilul era deja ridicat, acum fiind efectuate lucrări de finalizare.

Conform datelor înregistrate deja în registrul bunurilor imobile, casa are o suprafaţă de 302,5 m.p. şi se află, oficial, sub jurisdicţia or. Codru, o suburbie a mun. Chişinău. În realitate, casa deputatului este separată de oraşul Chişinău doar de str. Grenoble.

Cartierul în care urmează să locuiască deputatul Constantin Ţuţu este îngrădit cu un gard metalic, iar accesul este restricţionat de o poartă şi o cabină de pază, care nu permit celor care nu deţin proprietăţi în zonă să intre pe acest teritoriu.

Gardul delimitează o zonă de parc de cartierul rezidenţial. Conform datelor de la Cadastru, a fost îngrădit şi un teren public, inclusiv un drum de acces.

Reporterii ZdG nu au reuşit să se apropie de casa lui Constantin Ţuţu pentru că un paznic a intervenit şi le-a cerut să părăsească zona. „Cei care vor să vină în ospeţie sună şi anunţă persoana la care vin, pentru a li se permite accesul”, ne-a explicat unul din paznici modalitatea prin care poţi ajunge în vizită la viitoarea casă a deputatului Ţuţu şi la cele ale vecinilor săi.

Citiţi continuarea pe Ziarul de Gardă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram