/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Coincidență sau bună intenție? Dodon își prezintă raportul anual de activitate într-o zi cu Putin

missing
20 decembrie 2018, ora 10:31

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va organiza astăzi conferința de presă tradițională, de la sfârșit de an, în care va face totalul ultimilor doi ani de activitate. 

Întâmplător sau nu, șeful statului face conferința anuală de presă în aceeași zi cu cea organizată de omologul său din Federația Rusă, Vladimir Putin.

Conferința de presă a liderului de la Kremlin, în care acesta va face totalul anului 2018, va avea loc tot astăzi, 20 decembrie, la ora 12:00 (ora Moscovei). La eveniment au fost acreditați peste 1700 de jurnaliști din Rusia și din afara țării, potrivit presei din Federație.

La rândul său, Igor Dodon organizează conferința de presă la ora 17:00, la sediul Președinției, renovată recent din bani oferiți de Turcia și sfințită ieri de Mitropolitul Vladimir.

Igor Dodon „va sărbători” Crăciunul pe stil nou cu Vadim Krasnoselski, la Bender

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram