/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Trei oameni au ars de vii aseară, în propriile case! Incendiile au avut loc la Rîșcani și Glodeni

missing
20 decembrie 2018, ora 12:05

Trei oameni au ars de vii în propriile case, în urma unor incendii, produse în seara zilei de ieri. Este vorba despre două femei, una în vârstă de 89 de ani și alta de 49 de ani, și un bărbat de 41 de ani.

Potrivit datelor Inspectoratului Generale pentru Situații de Urgență (IGSU), primul caz, în care a decedat vârstnicul de 89 de ani, a avut loc în satul Druța, raionul Rîșcani, aseară, în jurul orei 18:23.

„Ajunși la fața locului, pompierii au stabilit că o casă de locuit cu suprafața de 81 m2 a fost cuprinsă de flăcări. Focul a distrus bunurile materiale din interiorul a trei odăi și antreu, dar și circa 15 % din acoperiș. Ulterior în interiorul unei odăi salvatorii au depistat cadavrul carbonizat al proprietarei în vârstă de 89 de ani”, informează IGSU.

Al doilea incendiu soldat cu două decese s-a produs în satul Viișoara a raionului Glodeni. Angajații IGSU au fost alertați la ora ora 19:25 precum că într-o locuință cu suprafața de 60 m2 s-a produs un incendiu.

„În urma incendiului au ars bunurile materiale din interiorul unei odăi și din antreu, iar ulterior în interiorul odăii au fost depistate cadavrele parțial carbonizate a două persoane, a unui bărbat în vârstă de 41 de ani și a unei femei în vârstă de 49 de ani”, spun reprezentanții IGSU.

Circumstanțele și cauza incendiilor urmează a fi stabilite ulterior de oamenii legii.

În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 20 situații de risc. Potrivit IGSU, de la începutul anului 2018 în Republica Moldova au avut loc 1610 de incendii în urma cărora au decedat 113 persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram