/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Un elicopter care s-a prăbușit în Noua Zeelandă. Accidentul a fost provocat de o pereche de pantaloni

missing
20 decembrie 2018, ora 13:25

Circumstanţele ciudate ale acestei tragedii care a provocat moartea a trei persoane pe 18 octombrie în apropierea staţiunii turistice Wanaka, din Insula de Sud, au fost făcute publice joi, 20 decembrie într-un raport intermediar al Comisiei de anchetă privind accidentele de transport.

Există dovezi că o pereche de pantaloni a căzut din cabină şi s-a înfăşurat în jurul rotorului anticuplu“, a menționat şeful comisiei, Jane Meares.

Urmele de vopsea de pe obiectul vestimentar au aceeaşi culoare ca palele rotorului şi un semn de pe o pală corespunde fermoarului pantalonilor, a precizat Meares.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram