Copiii care se tratează la un spital național din Washington au avut parte de una dintre cele mai mari surprize ale vieții. Aceștia au fost surprinși să-l vadă în rol de Moș Crăciun pe fostul președinte american, Barack Obama. Impresionați de vizita acestuia, angajații spitalului, copiii și părinții lor și-au scos telefoanele pentru a imortaliza momentul. Moșul a fost generos și, pe lângă cadouri, a împărțit și îmbrățișări.

Cu o căciulă de Moş Crăciun pe cap şi cu un sac în spate, plin de cadouri, fostul președinte american le-a făcut o bucurie copiilor și tinerilor pacienţi de la un spital național din Washington. A fost darnic și le-a împărţit cadouri, dar şi îmbrăţişării.

Fostul preşedinte democrat a fost aclamat de o mulţime de circa o sută de persoane, pacienţi şi salariaţi din domeniul medical, semn că acesta continuă să fie adorat de poporul american. Cel de al 44-lea preşedinte al SUA locuieşte încă la Washington, unde el şi soţia lui Michelle merg frecvent să se întâlnească cu copii în cadrul unor activităţi de binefacere. De partea cealaltă, Prima Doamnă a SUA a făcut publică fotografia oficială de Crăciun a cuplului prezidențial, în noul sezon. Rochia ei, în întregime albă, a fost semnată de casa Celine. Poza oficială a fost realizată după ce cuplu prezidențial a participat la Balul Congresului SUA.