/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Declarațiile primarului satului Sofia, unde un copil de un an a fost omorât de către tatăl său „Avea o purtarea neadecvată. Bărbatul a avut un caz cu poliția”

21 decembrie 2018, ora 13:14

Mama micuțului mai avea alți doi copii. Aceasta pleca periodic la muncă într-o altă localitate, iar copii rămâneau în grija bunicii și a bărbatului.

De asemenea, primarul a mai declarat că bunica era angajată la o fermă și nu erau o familie cu probleme. „Bunica lucra la fermă, era și ea angajată, nu era o familie gravă.

Un bărbat de 41 de ani, originar din satul Sofia, raionul Drochia a omorât un copil de un an și șapte luni. Acesta a venit în ospeție la bunica micuțului. Ulterior, individul a luat copilul și l-a lovit de podea. Tragedia a avut loc la data de 20 decembrie, în jurul orei 16:00.

Potrivit ofițerei de presă a IP Drochia Lilia Harea, „Poliția a fost alertată de către o persoană precum că la domiciliul unei vecine a fost omorât un copil de un an și șapte luni. Oamenii legii au stabilit că bunica de 50 de ani a micuțului se afla în stare de ebrietate avansată .”

În cele din urmă, s-a constatat că la un moment dat între bărbat și femeie s-a iscat o ceartă.

Oamenii legii au stabilit că motivul a fost plânsetul copilului. Ulterior, bărbatul a luat copilul și l-a lovit de podea.

În urma leziunilor corporale primite copilul a decedat pe loc. Potrivit polițiștilor, bărbatul se află în arest preventiv pe un termen de 72 de ore, iar dacă vinovăția lui va fi demonstrată acesta riscă închisoare de la 15 la 20 de ani sau detenție pe viață.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram