Un reprezentant al Mănăstirii din Țigănești spune că „ospățul” de Sf. Nicolae a fost pregătit la mănăstire, din alimente aduse de oameni

21 decembrie 2018, ora 18:13

Un reprezentant al Mănăstirii din satul Țigănești spune că „ospățul” din ziua de Sfântul Nicolae, la care a participat și mitropolitul Vladimir, a fost pregătit la mănăstire, din alimente aduse de oameni. 

Sursa a fost contactată de reporterul TV8 pe numărul de telefon de pe site-ul mănăstirii, dar nu a dorit să se prezinte.

„Masa nu a fost pentru mitropolit, a fost pentru sfințirea bisericii. Sunt două lucruri diferite, când vine mitropolitul și când e sfințirea (…). Nu a fost niciun domn, mănăstirea a organizat, lumea a adus alimente și toată mănăstirea a pregătit masa. Oamenii au adus din toate părțile, care a adus «găluși», fiecare ce a putut. Noi l-am rugat ca să așeze pe masă. Atât”, a spus reprezentantul mănăstirii.

Referitor la agentul economic, despre care presa a scris că ar fi organizat masa, suspectat că ar fi făcut evaziune fiscală, clericul a spus: „Nu știu de acest lucru. Eu îl știu ca pe un bun creștin”.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram