/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Circa 120 de mii de pasageri, blocați pe un aeroport din Londra din cauza unei drone

missing
21 decembrie 2018, ora 14:52

Aproximativ 760 de zboruri au fost anulate sau amânate în Gatwick, mii de pasageri fiind blocați în sălile de așteptare.

Totodată, avioanele care se îndreaptă spre Aeroportul Gatwick au fost redirecționate către alte aeroporturi din Regatul Unit, precum în Franța și Olanda.

Oamenii legii au încercat să găsească persoana responsabilă de drona ce zbura deasupra aeroportului. Ulterior, aceștia au presupus că ar putea fi un activist de mediu.

De asemenea, legile din Marea Britanie interzic persoanelor cu drone să se apropie de aeroporturi la un kilometru distanță. Autoritățile sunt îngrijorate că dispozitivele se pot ciocni cu avioanele. În cele din urmă ar putea provoca o lovitură la un motor al aeronavei.

În ultimii ani, piloții au fost informați despre dispozitivele ce zboară periodic deasupra Aeroportului. Astfel, în 2017, Aeroportul Gatwick a fost închis pentru o perioadă scurtă de timp din cauza unei drone zburătoare. Iar, în 2016, Aeroportul Internațional din Dubai a fost temporar închis.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram