/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Cel puţin cinci morţi, inclusiv un minor, după ce un tren a intrat în coliziune cu un autocar în Serbia

missing
22 decembrie 2018, ora 10:35

Un tren a intrat într-un autocar ce transporta mai mulţi elevi de liceu, vehiculul fiind despicat în două în urma impactului produs vineri lângă Niş, în sudul Serbiei. Autorităţile sârbe au precizat că cinci persoane au murit, iar alte 13 au fost grav rănite.

Un minor şi patru adulţi au murit în urma accidentului, zeci de persoane au fost rănite, inclusiv doi adolescenţi ce sunt în stare critică. Ministrul sârb al Sănătăţii, Zlatibor Loncar, a declarat că 13 din persoanele rănite sunt în stare gravă, inclusiv opt adolescenţi.

Toate victimele erau în autocarul care a fost despicat în două în urma impactului produs în zona unei treceri la nivel cu cale ferată aflată în apropiere de oraşul Niş. La bordul autocarului se aflau pasageri din satele din jurul oraşului Niş, vehiculul îndreptându-se spre centrul oraşului.

Cauza accidentului nu este momentan clară, poliţia a transmis că informaţiile disponibile și sugerează că şoferul autobuzului ar fi vinovat de producerea tragediei, scrie Mediafax.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram