/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Cleopatra Stratan, inclusă în top 10 copii geniali din întreaga lume

missing
22 decembrie 2018, ora 14:19

Cunoscuta interpretă Cleopatra Stratan, fiica artistului Pavel Stratan, a fost inclusă în top 10 copii geniali ai lumii. Artista a ocupat locul patru în top pentru talentul său și pentru că la vârsta de doar trei ani deja câștiga o mie de euro per cântec.

„Cleopatra s-a născut la 6 octombrie 2002 în Moldova. Ea a fost cea mai tânără cântăreață care a obținut succes comercial cu albumul ei „La vârsta de trei ani”. Ea, de asemenea, a bătut recordul la capitolul concert live timp de două ore în fața unui public uriaș. Cleopatra deține recordul pentru cel mai bine plătit tânăr artist. Ea este cel mai tânăr artist care a primit premiul MTV, dar și cel mai tânăr artist care este Nr.1 într-o țară”, scrie wonderslist.com.

Cleopatra Stratan deține șase recorduri mondiale. A revenit pe scena muzicală românească în 2017 după câțiva ani de pauză într-o colaborare alături de fratele Cezar Stratan la melodia „MAMI”. Anul următor a lansat piesa „Te las cu inima” care se bucură de un real succes, în doar 10 zile a atins pragul de cinci milioane de vizualizări.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram