/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Gala Sportului 2018: A fost desemnat sportivul anului și antrenorul anului

missing
22 decembrie 2018, ora 12:15

Luptătorul de stil greco-roman Victor Ciobanu a fost desemnat sportivul anului, iar antrenorul său, Mihai Cucul – antrenorul anului. Titlurile au fost decernate în cadrul Galei Sportului 2018.

Luptătoarea Anastasia Nichita a fost premiată la categoria „Talentul anului”. Înotătoarea Tatiana Săculțan și luptătorul de stil greco-roman Alexandrin Guţu sunt laureații categoriei „Revelația anului”. „Echipa anului” a fost desemnată echipa Federației de lupte din Moldova.

Zece cei mai buni sportivi ai anului sunt: Aaron Cook și Stepan Dimitrov – taekwondo, Dan Olaru – tir cu arcul, Oleg Tarnovschi – caiac-canoe, Donior Islamov, Alexandru Biciu și Daniel Cataraga – lupte greco-romane, Radu Albot – tenis, Zalina Petrivskaia – aruncarea ciocanului și Dumitru Galogoț – box.

O diplomă specială pentru întreaga activitate a fost acordată boxerului Veaceslav Gojan, care și-a încheiat în acest an cariera în sport. În 2008 Gojan a cucerit medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram