/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Incendiu la o mină de sare bogată în potasiu din Rusia. Nouă persoane au decedat

missing
23 decembrie 2018, ora 14:29

Nouă muncitori au decedat într-o mină de sare bogată în potasiu din oraşul rusesc Solikamsk după că a izbucnit un incendiu. În total, sub pământ, în momentul producerii incendiului, se aflau 17 oameni. Potrivit presei rusești, s-a produs o explozie de metan din mină, iar focul ar fi fost cauzat de lucrările de construcție care se făceau în interior.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală, iar patru persoane au fost reținute, fiind suspectate de încălcarea normelor de siguranță în desfășurarea lucrărilor de exploatare minieră și de construcții.

Lucrătorii erau angajaţi ai unui firme subcontractante şi se ocupau de întreţinerea minei.

La moment, pompierii sting focul care s-a iscat pe o suprafață de trei metri pătrați.

Autoritățile ruse au declarat data de 24 decembrie drept zi de doliu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram