/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Moldovenii își vor putea perfecta acte în zilele de odihnă. Orarul de activitate a Agenției Servicii Publice

23 decembrie 2018, ora 10:21

Agenția Servicii Publice anunță că va activa în zilele de odihnă anunțate de Guvern. Astfel, în zile de 24 și 31 decembrie, în intervalul orelor 8.00-16.00, în centrele multifuncționale ale ASP vor fi prestate toate serviciile din domeniile de competență ale Agenției.

În zilele de duminică,  23 și 30 decembrie, Centrele Multifuncționale Cahul și Bălți vor deservi cetățenii conform programului obișnuit de lucru, 8.00-17.00. Însă, în aceste zile subdiviziunile ASP vor presta doar servicii de stare civilă și documentare a populației.

În zilele de 23 și 30 decembrie va activa și Serviciul eliberarea actelor de identitate de pe str. Alexandru cel Bun 56, din sectorul Centru al Capitalei. Oficiul va primi solicitanții între orele 9.00-13.00.

Agenția Servicii Publice precizează că în zilele sus menționate nu vor fi disponibile serviciile la 24 de ore.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram