/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Cel mai mare producător din industria auto din Marea Britanie anunță concedieri în masă în anul 2019

missing
24 decembrie 2018, ora 09:23

Cel mai mare producător britanic din industria auto planifică să concedieze mii de angajați în anul 2019. Potrivit Bussinesmagazin.ro, cei de la Jaguar Land Rover intenționează să reducă costurile cu aproape trei miliarde de dolari şi să protejeze compania de riscurile Brexitului, în contextul în care vânzările din China au scăzut, iar clienţii se îndepărtează de motoarele diesel.

În același timp, producătorul a redus programul de lucru pentru mai mulţi angajaţi.

Potrivit sursei citate, numărul angajaților acestei companii este de peste 40 de mii, iar pe parcursul acestui an producătorul auto a renunțat deja la circa o mie de angajați de la fabrica din Solihull, unde se produc automobilele de model Range Rover şi Land Rover Discovery SUV.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram