/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO. VIDEO/ Un nou record Guinness! Cel mai mare glob de Crăciun se află în Dubai și cântărește peste o tonă

missing
24 decembrie 2018, ora 15:28

Rebecca Jobo, administratoarea mall-ului din Dubai, a spus că „titlul de cea mai mare jucărie de Crăciun din lume, arată angajamentul și dedicația noastră de a crea experiențe memorabile pentru vizitatorii mall-ului. Creația impozantă uimește și bucură trecătorii prin dimensiunile sale enorme, creând un moment numai bun pentru Instagram.”

Recordul anterior al celui mai mare glob de Crăciun din lume a fost înregistrat în Italia, în anul 2014. Globul avea un diametru de 4,58 metri, însă acesta era susținut de un cilindru, ci nu suspendat de tavan, precum este globul de anul acesta.

Foto: guinnessworldrecords.com

Foto: guinnessworldrecords.com

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram