Încep să curgă mesaje de felicitare de la autorități. Zilele trecute, și pretorul sectorului Râșcani, Nicolae Balaur, a venit cu o urare, prin intermediul unor panouri publicitare, în care apare cu soția și cei doi copii. Pe acesta, este și stema preturii.

Am încercat să vedem dacă acesta a cheltuit banii prețurii sau personali, însă funcționarul nu ne-a răspuns la telefon. Totuși, Balaur a avut o reacție pentru Ziarul de Gardă la acest subiect. El a menționat că investiția în panouri este din propriul buzunar. Funcționarul a spus că a încheiat un contract, în nume personal, cu agentul economic care deține panoul publicitar, iar Pretura nu ar avea vreo atribuție.

Totodată, Nicolae Balaur a refuzat să spună cât a costat felicitarea. Întrebat dacă acțiunea ar avea vreo legătură cu viitoarele alegeri, pretorul a răspuns că este devreme de a vorbi despre participarea sa la Parlamentare. Nicolae Balaur a fost numit pretor al sectorului Rășcani în urmă cu aproape doi ani, printr-o dispoziție a lui Dorin Chirtoacă. Luna aceasta, funcționarul a participat la Forumul Organizației municipale Chișinău a Partidului Democrat.