/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Ion Ceban, fostul candidat al PSRM la Primăria Chișinău, va candida la parlamentare pe listă de partid

missing
24 decembrie 2018, ora 16:10

Ion Ceban, fostul candidat al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), la alegerile locale noi din Chișinău, va candida la alegerile parlamentare din februarie pe lista de partid, deși anterior, Ceban spunea că nu intenționează să participe la aceste alegeri, din motiv că vrea să se pregătească pentru alegerile locale din vara anului 2019. 

„Pe lista eu să candidez. Așa ne-am înțeles, pentru că sunt foarte multe lucruri de care mă ocup eu și mi-ar lua prea mult timp să reușesc să fac față”, a declarat Ion Ceban, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Comisia Electorală Centrală începe să înregistreze candidații pentru alegerile parlamentare din februarie începând cu data de 26 decembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram