/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Un tânăr din Chișinău ar fi spart geamul unui magazin alimentar de la Botanica, pentru a fura alcool și zacuscă

24 decembrie 2018, ora 09:35

Un băiat de 25 de ani, din Chișinău, ar fi spart geamul unui magazin alimentar din sectorul Botanica, pentru a fura băuturi alcoolice, produse alimentare și țigări. Presupusul hoț a fost prins de Poliție chiar în timp ce-și alegea produsele pe care să le fure. 

„Tânărul a pătruns în magazin prin deteriorarea geamului de la ușă, de unde a sustras produse alimentare, țigări și mai multe sticle de băuturi alcoolice. Polițiștii, patrulând prin zonă, au auzit un zgomot și imediat s-au deplasat la fața locului, au depistat individul care încerca să părăsească locul infracțiunii cu bunurile sustrase”, informează Poliția capitalei într-un comunicat.

La adresa unde se află magazinul a fost chemată și o grupa operativă a Inspectoratului de Poliție din sectorul Botanica, care a escortat bănuitul la Inspectorat pentru audieri.

Potrivit Poliției, individul a cauzat proprietarului un prejudiciu în suma de peste patru mii de lei.

Pe acest caz s-a inițiat o cauză penală pentru furt, iar suspectul riscă amendă în mărime de la 32 500 lei până la 67 500 lei, sau închisoare de până la patru ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram