/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO. VIDEO/ Mai mulți politicieni se întrec, în aceste zile, în mesaje de felicitare cu ocazia sărbătorilor de iarnă

missing
25 decembrie 2018, ora 14:36

Deși familia sa sărbătorește Crăciunul pe 7 ianuarie, președintele țării a ținut să-i felicite și pe cei care marchează Nașterea Domnului astăzi. Șeful statului a plasat o fotografie în care apare alături de Prima Doamnă și de cei trei fii. Poza este însoțită și de un mesaj prin care Igor Dodon ne îndeamnă să fim mai buni.

Tot alături de copii și soție, într-o atmosferă de casă, apare și președintele Parlamentului, Andrian Candu.

„Crăciunul este o lecție despre speranță, încredere și putere în condiții în care aparent nu ar fi fost loc decât de umilință și necazuri”, a scris, printre altele, speakerul.


Și în mesajul de Crăciun al fostului liberal, Valeriu Munteanu, acesta apare împreună cu întreaga familie: soția și cele patru fiice. În schimb, lidera PAS, Maia Sandu a postat o fotografie cu ea și câțiva simpatizanți.

„Vă doresc tuturor să aveți sărbători pline de bucurii, alături de familie și prieteni, cu speranță și încredere în viitor” a menționat Maia Sandu, pe pagina sa de Facebook.

„Dacă există dorință și credință, visurile devin realitate”, scrie liderul PD, Vlad Plahotniuc. Acesta a plasat o fotografie cu un copil, ce ar fi fost surprinsă la inaugurarea orășelului de Crăciun din Nisporeni.

Și premierul Pavel Filip a venit cu un mesaj de felicitare prin care ne amintește să fim „recunoscători pentru ce avem”.

Liderul Platformei DA a transmis un mesaj video, în direct. Acesta apare la sediul partidului, lângă bradul împodobit.

Speranța mea este să petrecem aceste sărbători în familie. Mă gândesc cu tristețe la cei care trăiesc astăzi departe de țara lor, pentru că știu din propria-mi experiență ce înseamnă depărtările”, Andrei Năstase, liderul Platforma DA.

Și liderul PPEM a transmis o felicitare video.

Vă îndemn să păstrăm tradițiile frumoase pe care le avem, să deschidem ușa colindătorilor care ne vor aduce speranță, lumină, căldură, dragoste și bucurie în casele noastre”, Iurie Leancă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram