/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/FOTO. VIDEO/ Salvatorii și pompierii au pornit Caravana de Crăciun. Raioanele unde vor ajunge cele 22 de autospeciale

missing
25 decembrie 2018, ora 10:02

În Piața Marii Adunări Naționale oamenii au avut parte de un spectacol feeric, întrucât mașinile au fost decorate cu luminițe, iar unele din ele au avut pe cisterne și capotă figuri în formă de reni și sanie cu moș crăciun. Micuții ajunși la sărbătoare au participat în concursuri și victoriene, iar cei mai ingenioși au avut parte de surprize. Tot de surprize au avut parte și copii care s-au apropiat de autospecialele de intervenție, de unde pompierii au împărțit daruri.

După ce mașinile au fost admirate, acestea au format o paradă a tehnicii și au pornit la drum. Mai târziu Caravana Salvatorilor și Pompierilor a ajuns la copii din Institutul Oncologic din mun. Chișinău unde pompierii au împărțit daruri copiilor din secțiile spitalului, dar și s-au bucurat de colinde interpretate de micii pacienți.

Pe 25 decembrie Caravana Salvatorilor și Pompierilor urmează să ajungă în raioanele Anenii Noi, Căușeni, Strășeni și Nisporeni unde angajații IGSU vor veni cu mesaje de prevenire a situațiilor de risc în contextul Campaniei Naționale O casă protejată, o viață salvată, iar zeci de familii vor beneficia de detectoare de fum, care vor preveni intoxicațiile cu monoxid de carbon.

Potrivit IGSU, Caravana Salvatorilor și Pompierilor este la a treia ediție și are drept scop sensibilizarea cetățenilor la capitolul prevenirea riscurilor, dar și crearea unei atmosfere de sărbătoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram