/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/HARTĂ/ Ninsori slabe și cod galben de vânt în toată țară. Prognoza meteo pentru ziua de Crăciun

missing
25 decembrie 2018, ora 09:41

În nordul țării va ninge slab întreaga zi. Temperaturile vor oscila între -2..-3 pe timp de zi, iar noapte se așteaptă până la -6.

Tabloul va fi cam același în centru. Se anunță o zi ploioasă și posomorâtă, cu temperaturi de 0 grade pe timp de zi și – 2 pe timp de noapte.
În sud, ziua va fi mohorâtă, iar cerul va fi stăpânit de nori. Temperatura maximă va fi de 2 grade. Noaptea se așteaptă -1. În capitala de asemenea vom avea parte de ninsori slabe pe tot parcursul zilei. Pe timp de noapte vom avea -3 grade, iar ziua, mercurul termometrelor va indica 0 grade.

Să aveți căldura în suflete, indiferent de vremea de afară!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram