/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

„Nu a existat opțiunea ca PL să facă parte din blocul ACUM”. Reacția ACUM după conferința lui Chirtoacă

missing
25 decembrie 2018, ora 15:09

„Blocul ACUM a fost constituit din Platforma DA și PAS. Nu a existat opțiunea ca PL să facă parte din blocul ACUM. Propunerea noastră era să acceptăm în concurs membri din alte partide, inclusiv PL. La data trimiterii candidaților potențiali de către PL, procesul de evaluare era aproape finalizat. Ne-am exprimat disponibilitatea sa discutăm doar circumscripțiile pentru care nu este stabilit candidatul final”, se spune în comentariul postat pe pagina blocului.

Precizăm că astăzi Chirtoacă a declarat că în următoarele zile Biroul Politic al partidului se va întruni în ședință și vor decide ce vor face mai departe.

Disensiunile dintre PL și ACUM au început după ce PL a înaintat o listă de candidați, iar ACUM le-a spus că aceștia mai pot râvni doar la șapte circumscripții unde nu au fost luate decizii finale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram