/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Chirtoacă către liderii ACUM: La toată această situație, Plahotniuc se tăvălește de râs"

missing
25 decembrie 2018, ora 13:54

„Chiar dacă nu ne dădeau nicio circumscripție, nu era o problemă. Dar regulile trebuie respectate. S-a spus concurs, s-a spus meritocrație – atunci regulile trebuie să fie respectate. Or, asemenea comisie nu s-a făcut, noi nu am fost invitați, regulile au fost încălcate. Ei și-au încălcat propriile reguli. PL se va aduna și va decide ce să facă mai departe. Astăzi vrem să auzim punctul de vedere al cetățenilor, în special al unioniștilor”, a declarat Chirtoacă.

În același timp Chirtoacă se întreabă cum ei au întârziat cu prezentarea candidaților, dacă s-a decis ca PL să propună lista până la 21 decembrie. „Cum adică am întârziat? Am întârziat la ce, unde? Care este termenul limită? Ne trimiteți în Găgăuzia, la Taraclia. Ne ducem și pe lună și pe soare, dacă așa e corect. Asta se numește a trăda speranțele oamenilor de a merge în unitate. Nu e târziu. Cât nu au fost depuse actele la CEC, totul se poate. Vineri pe 21 decembrie, nici nu știam unde să trimitem listele, solicitările. Toată Europa cunoaște despre trădarea voastră”, a mai spus liderul PL.

Chirtoacă a mai s-a mai adresat către liderii ACUM să nu inventezi povești cu termen. „Termenul este până pe 5 ianuarie. Nu putem să ne întâlnim până atunci ca să discutăm? La toată această situație Plahotniuc stă și se tăvălește de râs. N-are ce face decât să se bucure împreună cu Dodon”, a mai spus Chirtoacă.

Liderul PL a mai anunțat că dacă ACUM îi prezintă o dovadă că s-a anunța un termen, atunci el pleacă din politică.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram