/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/FOTO/ Accident pe șoseaua Muncești din capitală. Două persoane, transportate în stare gravă la spital. Mașina era echipată cu anvelope de vară

missing
26 decembrie 2018, ora 10:30

Potrivit ofițerei de presă a Poliției Capitalei Natalia Stati, „Șoferul nu s-a isprăvit cu controlul volanului și s-a tamponat într-un pilon electric, după care a fost proiectat într-un gard.

În urma impactului, șoferul de 36 de ani și pasagera de 56 de ani au fost transportați în stare gravă la Spitalul de Urgență, fiind internați în secția de reanimare.

Totodată, oamenii legii au stabilit că mașina era echipată cu anvelope de vară. Ulterior, polițiștii urmează să se stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

Foto: facebook/ Mihail Bagas

Foto: facebook/ Mihail Bagas

Foto: facebook/ Mihail Bagas

Foto: facebook/ Lilia Cacerovschi‎

Foto: facebook/ Lilia Cacerovschi‎

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram