/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Un băiat de 14 ani a rămas blocat în horn după ce s-a jucat de-a Moș Crăciun

missing
26 decembrie 2018, ora 09:43

Copilul de 14 ani din Linz a petrecut trei ore, duminică, blocat în hornul casei. Băiatul a fost salvat de un vecin, care l-a auzit plângând după ajutor.

Urma să merg la somn, când deodată am auzit un plânset puternic în jurul orei 3:30 dimineața”, a povestit Muharrem B.

Vecinul a alertat poliția și între timp a mers să-l liniștească pe băiat. „I-am spus să nu-i fie frică, că am cerut ajutorul”, a mai declarat vecinul.

Pompierii s-au asigurat că băiatul nu va cădea mai mult pe horn, timp în care, din locuință, au început să dărâme șemineul.

Copilul a fost salvat doar cu o ușoară hipotermie și câteva zgârieturi. El a povestit ulterior că „am vrut să văd casele din jur mai bine și să mă joc de-a Moș Crăciun”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram