Fostul deputat Chiril Lucinschi vorbește, în premieră, despre relația sa cu jurnalista Natalia Morari: „Și la mine este complicat…”, a spus acesta, în cadrul emisiunii „Iubește Viața” de la TV8.

Acum aproximativ o lună, fiind invitata aceleiași emisiuni și fiind întrebată despre viața ei personală, Natalia Morari a răspuns că, în prezent, „este mai complicat”.

„Și la mine e mai complicat. Dar mai mult nu vreau să vorbesc la tema aceasta. Eu întotdeauna am ținut trăirile mele, sentimentele mele… nu ca să fie ascunse, dar, eu consider că fiecare om are un drept, să le exteriorizeze sau să le țină închise. Eu consider că toată lumea trebuie cu respect să trateze acest drept al altuia și nu trebuie să depășească anumite linii roșii”, a spus Chiril Lucinschi.

Nu există numai frumusețe în relație, există și multe, multe încercări, pe care trebuie să le depășești și din acest punct de vedere, dacă nu ești gata, mai bine să nu vorbești”, a mai spus fostul deputat.

În cadrul emisiunii „Iubește Viața”, Chiril Lucinschi a vorbit și despre familia sa, copilărie și dosarul penal pe numele său.

„Am înțeles din ce cauză a fost pornit acest dosar, sper mult că o să am posibilitatea legală să arăt tuturor nevinovăția mea”, a mai spus Lucinschi.

Puteți urmări emisiunea în întregime în video de mai jos.