/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Ce spune Candu despre prezența Otiliei Drăguțanu pe lista PDM pentru alegerile parlamentare

missing
27 decembrie 2018, ora 14:41

„Pe lângă faptul că este soția fostului guvernator al BNM, dna Drăguțanu este un om de afaceri, un exponent foarte bun al oamenilor de afaceri femei, antreprenori femei. Cu un rol deosebit cu tot ceea ce înseamnă societate civilă și promovarea femeilor de afaceri, este un bun profesionist în domeniul său și este foarte activă în societate. Și considerăm că aceste calități ale ei profesionale merită să fie luate în considerare și eu numai mă bucur că ea a acceptat să facă parte din această echipă nefiind afiliată politic, nefiind membru de partid. Dar în același timp a acceptat această provocare care nu este deloc ușoară” a declarat Candu precizând că deja au început să apară articole în presă despre averea acesteia și eventuale interese.

„Un fel de spălătură normală, care trebuie să existe în fiecare societate democratică”, a precizat Candu afirmând că asumându-și un astfel de pas, Otilia Drăguțanu trebuie să-și asume și o relație bună cu presa”.

Totuși, vicepreședintele PDM nu s-a referit direct la calitatea de soție a fostului guvernator BNM, în perioada căruia a avut loc frauda bancară, spunând că „Otilia e cunoscută într-un anumit cerc nu pentru că este soția guvernatorului”. Totuși el a menționat că în Moldova se întâmplă multe fenomene care nu sunt legate de anumiți oameni sau echipe.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram