Fosta prezentatoare TV și bloggerița Cristina Gheiceanu așteaptă un copil. Potrivit unei postări pe rețelele de socializare, cel mai probabil cei doi soți așteaptă un băiețel.

„Această iarnă este una specială pentru noi și cred că vă da-ți deja seama de ce. Pe lume va veni în sfârșit copilul nostru și familia noastră va câștiga un nou sens pentru noi. Îmi amintesc acum cât de tineri, îndrăgostiți și plini de speranțe eram când l-am întâlnit pe Ovidiu pentru prima oară, acum șase ani, el este sufletul meu și ne iubim tot mai mult și mai mult! Primesc atât de multă dragoste de la el în fiecare zi, încât sunt sigură ca bebelușul nostru a ales familia potrivită. Haha nu știu ce crede Sky despre asta, dar el nu are altă alegere. El va fi fratele cel mare”, scrie fosta prezentatoare pe o rețea de socializare.

Foto: facebook/Ovidiu Mendizov

Cristina Gheiceanu s-a căsătorit cu fotbalistul Ovidiu Mendizov în 2017 și au sărbătorit nunta pe insula Sardinia, după care s-au mutat împreună în Elveția. De atunci, ea întreține zilnic un blog unde povestește despre viața ei, fashion, frumusețe și călătorii.