/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Cel mai scump SUV, deja în Moldova. Deocamdată, nu se știe cine este proprietarul automobilului de lux

missing
27 decembrie 2018, ora 18:01

Autoblog scrie că SUV-ul a ajuns în țară, fiind transportat pe o platformă, printr-un punct vamal din vestul tarii. Mașina este cel mai scump SUV de serie din lume, fiind vorba de Rolls Royce Cullinan. Potrivit expertului auto, Constantin Mihalache, pe 14 decembrie automobilul a fost surprins în Cehia, țară în care este înmatriculat.

Are foarte multe dotări. Printre cele mai interesante este dotarea care face ca mașina să coboare un pic mai jos cu vreo 4 cm atunci când pasagerii urcă în mașină, după care revine la garda sa normală. Are un tavan care imită cerul înstelat”, Constantin Mihalache, expert auto.

Deocamdată, nu se știe al cui este SUV-ul. Însă expertul susține că în curând misterul se va dezlega.

Din păcate, noi nu cunoaștem cine este proprietarul, dar știind Chișinăul cred că foarte repede se va auzi prin piață cine este persoana care a comandat acest automobil”, Constantin Mihalache, expert auto.

Într-o fotografie publicată pe Facebook, activistul politic,Pavel Grigorciuk, scrie că mașina ar fi fost parcată lângă sediul PD, al Procuraturii Generale, dar și al unui centru comercial. Purtătorul de cuvânt al democraților a avut telefonul deconectat și nu am putut să obținem o reacție. Prețul de start al acestui SUV de lux ar fi în jur de 250 de mii de euro, dar ar putea să ajungă lejer și la 500 de mii de euro.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram