/FOTO/ Ion Sulă a anunțat pe ce circumscripție va candida la alegerile parlamentare

27 decembrie 2018, ora 17:47

Joi, 27 decembrie 2018, cuprins de o mare responsabilitate și plin de încredere în echipa noastră, am primit semnăturile de susținere din partea a peste 700 de locuitori din toate localitățile Circumscripției electorale nr. 37 și le-am depus împreună cu colegii la Consiliul Electoral de Circumscripție!”, a scris Sulă pe pagina sa de facebook.

Precizăm că Ion Sulă, la începutul lunii decembrie, a fost numit director interimar al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, după ce fostul director Gheorghe Gaberi și-a dat demisia.

Ion Sula a fost numit în anul 2015 ministru al Agriculturii din partea Partidului Liberal-Democrat din Moldova (PLDM). Anterior, acesta deținuse funcția de director general al ANSA. Recent acesta a aderat la Partidul Democrat din Moldova (PDM).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram