/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Bătaie în grup într-un supermarket din Chișinău! Șase indivizi au ajuns aseară la Poliție

missing
27 decembrie 2018, ora 12:14

Șase indivizi au ajuns aseară la Poliție după o încăierare într-un supermarket din Chișinău. Cazul a avut loc aseară, în jurul orei 23, în sectorul Buiucani al capitalei.

Poliția a fost solicitată la 112 la ora 23:15. „Ajunși la fața locului, forțele de ordine au depistat un grup de tineri care aveau un comportament agresiv, dădeau dovadă de lipsă de respect. La solicitarea polițiștilor de a se liniști indivizii nu au reacționat, continuând să fie agresivi și să nu se supună la cerințele legale a polițiștilor. Astfel la fața locului au intervenit încă două echipaje BPRO de comun cu angajații BPDS „Fulger”, unde șase indivizi au fost reținuți și escortați la inspectoratul de poliție a sectorului Buiucani, pentru identificare și stabilirea circumstanțelor. Totodată la fața locului polițiștii au stabilit că de pe urma agresorilor au avut de pătimit patru persoane. Victimele fiind cu vârstele cuprinse între 27 ani și 34 ani”, informează Poliția capitalei.

Cele patru victime au depus plângeri la Poliție și au povestit cum s-a întâmplat totul. Aceștia au spus că se aflau într-un supermarket, iar indivizii s-au apropiat și au început să-i numească cu cuvinte necenzurate. Ulterior, între ei s-a iscat un conflict care a generat într-o bătaie deja afară.

Poliția a stabilit că indivizii care au provocat conflictul sunt locuitori ai capitalei, cu vârstele cuprinse între 20 ani și 25 ani.

Pe acest caz dat a fost pornit un proces penal, care se examinează prin prisma art.287 CP “Huliganism”, în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram