/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO. FOTO/ La alegeri, ca la nuntă! Șor a venit cu moderator și alai să se înregistreze în cursa electorală

missing
27 decembrie 2018, ora 16:52

Primarul de Orhei, Ilan Șor, a venit la Palatul Republicii, pentru a depune declarația privind consimțământul de a candida la alegerile parlamentare, însoțit de un moderator și de zeci de susținători. Acesta a defilat, împreună cu colegii săi din partid, de susținători și de bodyguarzi, de la Casa Sindicatelor până la Palatul Republicii. 

Înainte să meargă să depună declarația privind consimțământul de a participa la alegeri, acesta a susținut un discurs și a fost aplaudat de susținători, iar la ieșirea din Palatul Republicii, Șor a fost întâmpinat cu flori, cuprins și sărutat de susținătoarele partidului.

Ulterior, au fost publicate și numele candidaților pe lista de partid, care vor participa la alegerile parlamentare din 2019. Primele trei persoane din listă sunt: Ilan Șor, Mariana Tauber și Petru Jardan.

Foto: Privesc.eu

Vezi și:

Ilan Șor se vrea prim-ministru: „Voi muta clădirea Guvernului la Orhei”. Cum va candida la alegerile parlamentare

/FOTO/ Zona Palatului Republicii, împânzită de autobuze și oameni cu drapele, veste și fulare cu logo-ul partidului ȘOR

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram