/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Marian Lupu, ambasador în Franța? Ce spune Andrian Candu despre această posibilitate

missing
27 decembrie 2018, ora 19:12

„Nu cunosc să i se pregătească vreo funcție pentru domnul Marian Lupu. Știu că sunt discuții mai multe și cu dumnealui personal privind implicarea lui și activitățile pe care le va desfășura dumnealui în continuare. Mai mult decât atât, dați-mi voi să speculez și eu cum speculau azi alții, lista poate fi modificată până pe 24 ianuarie.
– Adică s-ar putea să candideze totuși?
– Listele în general pot fi modificate ca și componență și ordine până în 24 ianuarie”, Andrian Candu, președintele Parlamentului, vicepreședinte PDM.

La sfârșitul lunii noiembrie, Guvernul l-a rechemat din funcție pe Ambasadorul Moldovei în Franța, dar și prin cumul în principatul Monaco, Emil Druc. Nu am reușit să luăm legătura cu Marian Lupu pentru a veni cu mai multe detalii, acesta a avut de ieri telefonul mobil deconectat. Purtătorul de cuvânt al ministerului de Externe, Alexandr Roitman, nu a confirmat, dar nici nu a infirmat pentru newsmaker.md acest zvon.

Ieri, democrații au prezentat lista celor 53 de candidați pentru circumscripția națională. Vlad Plahotniuc deschide topul, fiind urmat de Pavel Filip și Andrian Candu. Surprinzător, dar în listă nu se regăsește fostul președinte al PDM, Marian Lupu. Președintele de onoare al PDM Dumitru Diacov a sugerat că Lupu ar avea alte proiecte personale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram