/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Vladimir Voronin spune cine este primul pe lista PCRM și oferă detalii despre aceasta

missing
27 decembrie 2018, ora 12:46

Cât despre lista PCRM pentru viitoarele alegeri, Vladimir Voronin a precizat că aceasta va fi publicată după ce vor fi rezolvate problemele birocratice. „Noi o să candidăm. E clar că cei de la guvernare sunt bandiți, mafioți, corupți, dar noi ce să facem, să-i lăsăm și mai departe să-și bată joc de țară? Nu avem încă semnătura a patru persoane. Timp mai este”, a spus Voronin, care nu a decis dacă va candida sau nu și într-o circumscripție uninominală. „Încă îi țin în tensiune pe toți…”.

Voronin a precizat că lista PCRM este în ordine aflabetică. „Da, în lista depusă la CEC eu sunt primul pe listă. Al doilea, al treilea și până la ultimul, toți sunt în ordine alfabetică. Eu tot am dorit să fiu inclus în ordine alfabetică, dar așa a hotărât plenara, ca președintele să fie în frunte”.

Conform informațiilor oferite de Comisia Electorală Centrală (CEC), PCRM a depus actele pentru a se înregistra în cursa electorală miercuri, 26 decembrie, în jurul orei 16.00. Totuși, lista candidaților formațiunii nu a fost făcută publică.

Precizăm că au depus actele pentru a se înregistra în calitate de concurent electoral și formațiunile: PDM, PSRM și blocul ACUM DA PAS.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram