/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Vom avea zăpadă de Anul Nou! De mâine încep precipitațiile în toată țara. Când și unde va ninge

missing
27 decembrie 2018, ora 09:51

Prognozele Serviciului Hidrometeorologic de Stat arată că vom avea parte de zăpadă de Revelion. Totuși, până atunci, vom avea parte de câteva zile ploioase.

Vineri și sâmbătă va vor cădea precipitații sub formă de lapoviță în localitățile din nordul țării, iar la sud și în centru va ploua. În aceste zile, maximele temperaturii aerului pe timp de zi vor fi în medie de +4 grade Celsius.

Duminică la nord va ninge slab, în centru va fi lapoviță, iar la sud nu sunt prognozate precipitații.

Luni va ninge mai abundent în centru și la nord, iar la sud va cădea lapoviță. În prima zi din anul 2019, am putea avea parte de precipitații sub formă de lapoviță în toată țara.

Maximele temperaturii aerului în aceste zile vor fi de +2… +4 grade.

Urmăriți constant prognoza meteo pentru a fi la curent cu toate actualizările meteorologilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram