/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/FOTO/ „Cu drag, Vlad Plahotniuc”. PDM transmite scrisori de felicitare pensionarilor

missing
28 decembrie 2018, ora 18:09

„Am primit o scrisoare fără adresa destinatarului, este de la partidul democrat, ba chiar de la Vlad Plahotniuc, și pe numele lui tata, tata are 84 de ani”, a povestit bărbatul. El a menționat că scrisoarea este în două limbi: rusă și română și este „publicitate” de la partid.

Bărbatul susține că a telefonat la Poștă care l-a informat că nu ei au distribuit scrisorile. „Noi nu trimitem fără ștampilă”, spune că i-au spus cei de la Poștă.

În același timp bărbatul este indignat că cineva a transmis date despre tatăl său. „De unde ei au datele astea cu caracter personal, ei știu foarte bine că e pensionar, că e în vârstă și se laudă cu suma de 600 de lei, dați din banii publici”, afirmă bărbatul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram