/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Khabib Nurmaggomedov, arestat pe aeroport. Luptătorul care l-a învins pe McGregor, acuzat de legături cu ISIS

28 decembrie 2018, ora 09:14

După ce s-au făcut cercetări mai detaliate, Nurmagomedov a fost în cele din urmă eliberat, autoritățile ruse recunoscând că au făcut o greșeală. Ba mai mult, unul dintre oamenii de securitate și-a făcut o poză cu marele campion. Nurmagomedov și-a continuat astfel drumul spre Turcia, unde urma să participe la filmările unei pelicule despre viața unui fost mare sultan.

În octombrie, Conor McGregor l-a jignit pe managerul lui Khabib Nurmagomedov, Ali Abdelaziz, pe care l-a numit “terorist și șobolan”. Interesant este că Khabib Nurmagomedov apare într-o fotografie alături de luptători înarmați, despre care se spune că făceau parte din gruparea ISIS, iar poza a fost făcută publică în urmă cu doi ani și jumătate. Ulterior, Nurmagomedov a spus că el este împotriva terorismului.

În urmă cu mai bine de doi ani, Nurmagomedov a distribuit o postare în care spunea că “terorismul nu are religie”:

În schimb, într-un filmuleț postat de ISIS, apare și luptătorul rus, care era amenințat de teroriști, care spuneau că nu sunt de acord cu cei care luptă pentru bani și că ei ar trebui să lupte pentru ISIS.

Nurmagomedov, în vârstă de 30 de ani, care are religie musulmană, a fost ales recent sportivul anului în Rusia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram