/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ A furat un automobil din sectorul Buiucani al Capitalei. Ce riscă bărbatul

28 decembrie 2018, ora 13:27

Proprietarul automobilului a anunțat oamenii legii și a declarat că mașina de model „Fiat Ducato” era parcată în curtea oficiului unde activează.

Astfel, individul a fost reținut pe urme fierbinți și escortat la Inspectoratul de poliție pentru audieri. Ulterior, bărbatul şi-a recunoscut vinovăţia. Acesta a spus că a pătruns în oficiu, cu scop de a sustrage bunuri materiale, unde a găsit cheile de la automobil şi l-a sustras, cauzând proprietarului un prejudiciu de 60 000 lei.

Totodată, s-a stabilit că individul se află în căutare federală, care a fost anunțat de către Inspectoratul de Poliţie Cahul, pentru infracţiuni similare.

Bărbatul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore ore și riscă amendă de la 32 500 lei până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 până la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram