Un bărbat de 34 de ani, originar din r. Cahul a fost reținut de către Poliția Buiucani. Acesta ar fi furat un automobil din com. Ghidighici, sectorul Buiucani a capitalei. Totul a avut loc la data de 25 decembrie.

Proprietarul automobilului a anunțat oamenii legii și a declarat că mașina de model „Fiat Ducato” era parcată în curtea oficiului unde activează.

Astfel, individul a fost reținut pe urme fierbinți și escortat la Inspectoratul de poliție pentru audieri. Ulterior, bărbatul şi-a recunoscut vinovăţia. Acesta a spus că a pătruns în oficiu, cu scop de a sustrage bunuri materiale, unde a găsit cheile de la automobil şi l-a sustras, cauzând proprietarului un prejudiciu de 60 000 lei.

Totodată, s-a stabilit că individul se află în căutare federală, care a fost anunțat de către Inspectoratul de Poliţie Cahul, pentru infracţiuni similare.

Bărbatul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore ore și riscă amendă de la 32 500 lei până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 până la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.