/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/VIDEO/ A jefuit două tinere, iar acum riscă șapte ani de închisoare. Isprava unui tânăr

missing
28 decembrie 2018, ora 13:06

Astfel, primul caz a avut loc în noaptea de două decembrie pe str. A. Russo. O tânără se întorcea la domiciliu, iar individul s-a apropiat şi a ameninţat-o în mod deschis. Astfel, acesta i-a sustras geanta în care femeia avea actele de identitate şi bani, cauzându-i un prejudiciu de 800 lei.

Al doilea caz a avut loc la data de 13 decembrie, pe str. Albişoara, în timp ce o tânără de 27 ani mergea pe stradă. Bărbatul a urmărit-o şi a amenințat-o. Ulterior, i-a sustras două telefoane mobile de model „Xiaomi Mi 5” şi „Nokia”, cauzându-i un prejudiciu de 7 500 lei.

Potrivit oamenilor legii, suspectul a fost reținut la data de 21 decembrie. În cadrul acţiunilor de urmărire penală acesta şi-a recunoscut vinovăţia, fiind plasat în arest pentru 30 de zile.

Totodată, conform legislaţiei penale prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la cinci până la șapte ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram